REFERENCIA

REFERENCIA

“Hajniban és csapatában felkészült, precíz és pontos, a minőségre kiemelten figyelő szakembereket ismerhettünk meg. A velük való munka mindig gördülékeny, és ami könnyűvé teszi, hogy baráti légkörű, ugyanakkor profi szintű. Ami kikerül a kezük alól, arra mi is büszkék lehetünk. Ezért is dolgoztunk már többször velük, és még fogunk is a jövőben.“

Budai Henrietta

HuGBC titkár Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC)​

“…egy amerikai géniusz, őssejt-kutató európai körútjának egyik állomása Magyarország volt. Az előadását szerettem volna rögzíteni, és ehhez a feladathoz az EventAble csapatát kértem fel. Egy olyan színvonalas videóanyagot kértem, amely méltán visszatükrözi az előadó zsenialitását, munkásságához méltó módon. Az EventAble csapata rendkívül felkészülten, minden apró részletre kiterjedően vette kezébe a feladatot. Az előadás rögzítése mellett, tolmácsolást is biztosítani kellett a hallgatóságnak. Az előadó a maga közvetlen stílusával, szinte atyai közvetlenségével és egy laza mozdulattal – mondanivalója közepette – leszedte magáról a „technika” egy részét, ezzel „helyzetbe hozva” a technikai személyzetet. Az EventAble csapat szeme se rebbent a váratlan szituációban, az esemény rögzítése, a videó vágása, a prezentációs anyag beillesztése, egyszóval a végeredmény kiválóan sikerült. Az esemény videódokumentációját időnként visszanézve: ez a videó a magyarok öröksége egy géniusztól, az EventAble csapat csomagolásában. Hálás szívvel köszönöm az EvenAble csapatának, hogy az egészségtudomány egyik nagyszerű alakjának egy nagyon fontos témáját megörökítették az utókornak, gondos figyelemmel arra, hogy a tartalom zsenialitása és a forma egységben legyen!”

Dudescu Krisztina

okleveles stíluskommunikátor

“Csabai Hajnival együtt dolgozni, olyan, mint amikor megtalálod a megfelelő olajat a gépezethez, gördülékeny, zökkenőmentes és fesztelen az egész működés. Nincs más dolgod, csak rá hagyatkozni és élvezni a végeredményt, valamint bezsebelni az ügyfeleidtől a dicséreteket!

Nagyon igényes a munkájára, nem erőltet rád olyat, amit nem szeretnél és nincs olyan, amit ne tudna megszervezni, vagy leszervezni. Én magam imádom a stílusát, mindenkivel szót ért és látszik, hogy az emberei felnéznek rá. Igazi csapatjátékos és nem fut felesleges köröket. Az egyik kedvencem az együttműködésünkben, hogy objektívan rávezet, mi az, ami a cégedhez passzol presztízsben és minőségben, mindezt úgy, hogy a végén kapott anyag maximálisan tükrözi a valóságot, így még akkor is átérezheted a hangulatot, ha esetleg lemaradtál a rendezvényről.

Ha fontos számodra a minőség és a stratégiai partnerség , akkor nincs kérdés!
Én két éve dolgozom vele és nem kérdés, hogy a következő gálánkat ki nem veszem a kezéből! Ha szeretnéd az elkészült anyagokat évekig használni, mintát adni
a céged működéséről és a kedvenc ügyfeleidről, akkor nézd meg a gálavideónkat, szerintem magáért beszél!“

Bárdos Barbara

országos fejlesztési vezető
BCC Hungary Kft.

“Az EventAble videós- és marketingkommunikációs szolgáltatását jó szívvel tudom mindenkinek ajánlani, akinek megbízóként fontos a minőségi kivitelezés, az aktív ügyfélkapcsolat és konstruktív együttműködés és persze a profizmus.”

Chovanyecz Mihály

cégvezető
Culevit Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft.

PARTNEREINK

PARTNEREINK

Tervezzük, szervezzük és megvalósítjuk elképzeléseit!

Keressen bennünket bizalommal!