RÓLUNK

RÓLUNK

Miért válasszon bennünket?

Igazodunk a megrendelői igényekhez

A rendezvények speciális igényeit is biztosítjuk.

Precizitást és jó minőséget nyújtunk

Elkötelezettek vagyunk munkánk minőségére.

Szakmai alázattal állunk a megbízáshoz

Számunkra a megrendelő érdekei az elsők.

HOGYAN DOLGOZUNK?

HOGYAN DOLGOZUNK?

mEGRENDELŐI IGÉNYEK FELMÉRÉSE

Figyelünk, javaslunk, kérdezünk, proaktívan ötletelünk.

TeCHNIKAI PARAMÉTEREK ÖSSZÁLLÍTÁSA

A rendezvényfelvételhez szükséges technikai és tartalmi paraméterek összeállítása. A felvétel feldolgozása a kommunikációs cél alapján kerül meghatározásra.

Költségvetés és erőforrások

Rugalmas konstrukciókban, széleskörű partnerkapcsolattal, optimalizált költségvetéssel.

Meghívás

Vendéghívás online és offline eszközökkel, marketing támogatással, szponzorációs tanácsadással. Hogy minél többen érezzék jól magukat a rendezvényeken!

utánkövetés

Eredmények, visszacsatolások. Figyeljük, értékeljük, beépítjük vendégeink véleményét!

Tervezés és koncepció

Tartalom és forma összhangja. Mert kiemelten fontos, hogy a rendezvényeink lépést tartsanak tartalmukban, technikai kivitelezésükben a nemzetközi trendekkel.

MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÁS

Vendéghívó kampányok és a rendezvényt követő kommunikációs stratégia meghatározása, megvalósítása.

Szervezés

Az ügyféligényekre hangolva, folyamatos kommunikáció, timing és visszacsatolás. Pontosan, precízen!

Lebonyolítás

Biztos kézben tudhatja rendezvényét! Precíz forgatókönyvvel, rugalmas megoldásokkal.

A rendezvény minőségi felvételének technikai és szakmai háttere

Szakmai személyzet

Sokéves szakmai gyakorlattal rendelkező operatőrök, vágók, hangmérnökök, IT technikusok, rendezvényszervezők, hostessek, szakmai együttműködő partnerek

technikai háttér

A legmodernebb technikai háttér biztosítása: broadcast, video, hang, fénytechnika, IT

CSAPATUNK

csapatunk

eventable-csapat
eventable-csabai-hajnalka

CSABAI HAJNALKA

tulajdonos, rendezvényszervező

Több mint 17 éve foglalkozom kommunikációs projektek komplex megvalósításával, rendezvények szervezésével, kiadói és online marketing szolgáltatásokkal. Vezető rendezvényszervező és projektmenedzser vagyok, felelős a vállalat értékesítési és marketing feladataiért, az ügyfélkapcsolatok minőségellenőrzéséért. Szeretem, amikor a munkám lehetővé teszi számomra, hogy következetesen és kreatívan oldjam meg az igényekhez igazodó feladatokat, annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk. Fontos számomra, hogy minőséget, valódi értéket adjunk a projektekhez.
Minőséget elkötelezettséggel!

eventable-guth-robert

GUTH RÓBERT

IT szakértő

Közel 22 éve IT, szervezetfejlesztési és pénzügyi menedzserként foglalkozom IT infrastruktúra és projektmenedzsment fejlesztéssel, rendezvény- és videótechnikai szolgáltatásokkal és fejlesztésekkel, valamint online marketinggel. Mint a cég ügyvezetője, én felelek a partnerigények IT és technikai tervezéséért és megvalósításáért, valamint szervezem és irányítom a vállalat üzletfejlesztési és szolgáltatási feladatait. Keményen, sokszor megszállott módon dolgozni tudó és akaró, a célt mindig szem előtt tartó személyiség vagyok. Különös figyelmet fordítok a megrendelői igények elemzésére a leghatékonyabb megoldás elérése érdekében.
A legjobbat a legtöbbért!

csabai-hajnalka
CSABAI HAJNALKA

Közel 20 év kommunikációs, kiadói szerkesztői és rendezvényszervezési tapasztalattal nehéz újat mutatni nekem ebben a szakmában. Többszáz, nagyvolumenű üzleti esemény megvalósításában vettem részt kkv-k, nagyvállalatok és nemzetközi multinacionális cégek számára.
Online, offline és hibrid megoldásokban is feketeöves vagyok és a környezettudatos megoldások elkötelezett híve.

A több 10.000 fős kulturális rendezvényektől, az 500 fős gálarendezvényeken és műtéti webkonferenciákon át a több 1000 fős nemzetközi hibrid konferenciákig szerveztem üzleti és szakmai eseményeket itthon és külföldön egyaránt mindig fókuszban tartva, hogy valódi értéket adjak a projektekhez.

Vezető rendezvényszervezőként az egyik legmenőbb szuperképességem a rendezvénymentés. Mit is jelent ez? Ilyen esetben csak 1-1 részfeladatra fókuszálok és azonnal kezelem a nem várt helyzeteket (például, ha az utolsó pillanatban visszamondták az esemény helyszínét, vagy betegség miatt lemondtak egy programot és másikat kell rövid idő alatt szervezni stb.).
Így legyen az a legjobb helyszín megtalálása, szponzorok keresése, a programszervezés vagy egy kiállítás standmegjelenésének megvalósítása, bátran keressenek!

A lifelong learning híveként szívesen osztom meg tudásom és tapasztalataimat, valamint igyekszem a kollégáim és üzletfeleim számára átadni a kreatív és gyakorlati praktikákat. 

Ha Te is vendég akarsz lenni a saját rendezvényeden, akkor hívj engem, dolgozzunk együtt!

Minőséget elkötelezettséggel!

Keressen bennünket bizalommal!