RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Legyen bármi éppen a trend, a rendezvénymarketing folyamatosan az egyik leghatékonyabb eszköz, amely biztos pontja a partnerkapcsolatok kialakításának és megszilárdításának.
Egy rendezvény lehetővé teszi a vállalatok marketing szakemberei számára, hogy a kampányaik és egyéb marketing eszközeik hatékonyan integrálhatóak legyenek a maximális eredményesség elérése mellett.
Az EventAble csapata az ország teljes területén és Európa nagyvárosaiban vállalja rendezvénye megvalósítását!

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

webkonferencia

WEBKONFERENCIA

A külföldön, valamint az országon belül távolabb élő szakembereket hatékonyan köti össze az online videókonferencia. Rendezvénye látogatottságát így sokszorozni tudja a távolabbi országrészekben, vagy éppen a külföldön élő vendégei, partnerei számára legyen az egy szakmai képzés, konzílium vagy éppen egy termékbevezető esemény.

zold-rendezvenyek

ZÖLD RENDEZVÉNYEK

Mindig érdemes egy kicsit megújulni, miért ne tegyük ezt úgy, hogy közben a felelős gondolkodásunkról teszünk tanúbizonyságot. És mindezt kompromisszumok nélkül, a hagyományosan szervezett rendezvények megszokott kényelmével és élményeivel.

rendezvenyszervezes

A nagy éves konferenciáktól a kisebb partnertalálkozók vagy akár az oktatási rendezvények között olyan programokat tervezünk, amely egyedülálló és minden részletében megfelel az Ön igényeinek, miközben pontosan tudja, mit várhat tőlünk ezen a közös úton. Mint a legtöbb vállalat, akik szorosan tervezik marketing eszközeiket, Megrendelőink alapvető igénye, hogy a rendezvényeik profi módon legyenek megszervezve. Tapasztalt partnerre van szükségük igényeik és elképzeléseik eredményes megvalósításához.

Tervezzük, szervezzük és megvalósítjuk elképzeléseit!

Oktatási rendezvények, továbbképzések teljes körű szervezése és technikai biztosítása

helyszín, cateringszervezés speciálisan is, környezettudatos szemlélettel, technika és lebonyolítás

Sajtónyilvános események szervezése és lebonyolítása

helyszín, catering, technika, protokoll rendezvények, sajtótájékoztatók, promóciós események, sajtószervezés, marketingkommunikáció

Üzleti rendezvények, konferenciák teljes körű tervezése, szervezése

helyszín, szállás és utaztatás, program lebonyolítás, catering), grafikai megvalósítás, merchandising, hang- és fénytechnika, kivetítés, videófelvétel és feldolgozás

Road show-k szervezése és lebonyolítása

helyszín, utazás, komplex rendezvények, technikai és kisegítő személyzet, színpad- és standépítés

Zöld rendezvények teljes körű szervezése, lebonyolítása és catering biztosítása

környezettudatos programok szervezése, újrahasznosított marketingeszközök, komposztálható teríték, egészséges catering

Kongresszusokon való megjelenés, standaktivitás szervezése és technikai biztosítása

helyszín, catering, standaktivitás tervezése, lebonyolítása, marketingaktivitás, interjúk, előadások felvétele, feldolgozása, összefoglaló videó készítése

Keressen bennünket bizalommal!