ZÖLD RENDEZVÉNYEK

ZÖLD RENDEZVÉNYEK

zold-rendezveny

gondoljuk együtt újra rendezvényeit

Ha egy cég környezettudatosan működik, vezetői felelősen gondolkodnak, fontos, hogy a rendezvényeikben is ehhez a szemlélethez igazodjanak. A körforgás és a fenntarthatóság mezsgyéje mentén gondoljuk újra együtt céges rendezvényeit!

Vállaljuk zöld rendezvények teljes körű szervezését és lebonyolítását, egészséges cateringgel, komposztálható terítékkel, educatios programokkal.

JOBB, ÉLHETŐBB JÖVŐKÉP

jobb, élhetőbb jövőkép

Azt gondolhatnánk, hogy a körforgásos gazdasági modell és a környezettudatos működés csupán a nagy termelő cégek kiváltsága. Azonban ez nincs így. Gondosan megtervezve és integrálva ugyanis a körforgásos gazdaság egy jobb és élhetőbb jövőképet ígér a környezetnek, az embereknek, a vállalkozásoknak egyaránt, hiszen:

MITŐL ZÖLD EGY RENDEZVÉNY?

Környezettudatos a tartalmában, újrahasznosított a felhasznált installációs és marketingeszközeiben, a catering esetén pedig a teljes teríték komposztálható, az ételek pedig szuperegészségesek.
Mindig érdemes egy kicsit megújulni, miért ne tegyük ezt úgy, hogy közben a felelős gondolkodásunkról teszünk tanúbizonyságot. És mindezt kompromisszumok nélkül, a hagyományosan szervezett rendezvények megszokott kényelmével és élményeivel.

TUDATOSAN, KREATÍVAN, JÁTÉKOSAN

Az oktatás, az ismeretek átadása fontos küldetésünk, így a programok tervezése kapcsán is a körforgás, az edukáció áll a központban. Figyelünk arra, hogy rendezvényeink végén a vendégek otthonukban, a háztartásukban is könnyen át tudják ültetni megrendelőink rendezvényén tapasztaltakat, mellyel a márkaérték is magasabb pozícióba kerül. Mindezt kreatívan, játékosan.

Felelős helyszínválasztás

Tanácsadással, egyedi megoldásokkal segítjük ügyfeleinket abban, hogy megtalálják a tökéletes és egyben zöld rendezvényhelyszíneket eseményeiknek. Olyan éttermeket, szállodákat és egyéb létesítményeket keresünk, amelyek nyitottak erre a szemléletre, vagy éppen ez a fő működési alapelvük, akik rugalmasan kezelik igényeinket, konstruktívak és készek az együtt gondolkodásra, együtt működésre.

Catering

A legtöbb alapanyagot helyi termelőktől szerezzük be, figyelembe véve a szezonalitást is. Figyelünk a húsmentességre és ehhez a témában ismert és elismert együttműködő partnerekkel dolgozunk együtt. Kiemelkedő együttműködő partnerünk az Ecocatering, így rendezvényasztalainkon csak lebomló vagy komposztálható terítékek és eszközök találhatóak.

Dekoráció

Egy rendezvény hangulatáért a dekoráció is felelős, mi ebben is a környezettudatosságot tekintjük irányadónak. A felhasznált installációs és reprezentációs eszközök minden esetben újrahasznosított anyagból készülnek, ahogyan a dekorációban is folyamatosan keressük a természetes, újrahasznosított mégis stílusos és kreatív megoldásokat.

Hulladékgazdálkodás

A helyszíni takarítás és a hulladékgazdálkodás is kiemelt része egy-egy rendezvénynek, erről is a megfelelő szakemberek és partnerek bevonásával gondoskodunk. Környezetbarát tisztítószerekkel, kiemelt partnerünkön keresztül komplex és professzionális hulladékgazdálkodás megszervezésével. A környezetünk védelme ma, gyermekeink jövőjének záloga.

Tervezzük, szervezzük és megvalósítjuk elképzeléseit!

Keressen bennünket bizalommal!