VIDEÓSTÚDIÓ

VIDEÓSTÚDIÓ

Hogy milyen egy jó videó az EventAble szerint?

Legyen tapasztalt kezek által készítve, hogy a fentieket célorientáltan és kiváló formai, tartalmi és technikai minőségben egyesítse.

FIGYELEMFELKELTŐ VIDEÓK

figyelemfelkeltő videók

figyelemfelkelto_videok

Vállaljuk rendezvényvideók, termék- és szolgáltatásvideók, social media videók és hirdetések, interjúk, reklám- és PR filmek, animációk, brand
videók készítését.

Reklámfilmjeink célja, hogy megrendelőink tevékenységeit élményt adóan mutassuk be, hogy valóban át tudják törni az egyre magasabban lévő fogyasztói ingerküszöböt és fenntartsa az érdeklődők a figyelmét.

Szívesen készítünk gyártó, termelő cégeknek ún. hogyan készült típusú filmeket, vagy oktatócégeknek greenbox megoldásokkal, egyedi 3D stúdióháttérrel olyan videókat, amelyeket kiegészítő szolgáltatásként használhatnak, így a videóik hatékony és hasznos marketingeszközzé válnak.
Mindezt pedig egy tapasztalt csapattal készítjük és kiváló formai, kreatív tartalmi és innovatív technikai megoldásokban egyesítjük.

Szívesen készítünk gyártó, termelő cégeknek ún. hogyan készült típusú filmeket, vagy oktatócégeknek greenbox megoldásokkal, egyedi 3D stúdióháttérrel olyan videókat, amelyeket kiegészítő szolgáltatásként használhatnak, így a videóik valóban egy pénzt termelő, hasznos marketingeszközzé válnak.
Mindezt pedig egy tapasztalt csapattal készítjük és kiváló formai, kreatív tartalmi és innovatív technikai megoldásokban egyesítjük.

Keressen bennünket bizalommal!